VCA inloopexamens

Donderdag 14 juli 2022

VCA inloopexamens/openinschrijving

Sinds de zomer van 2021 is de webshop van Het Certificaat online. Hier kunt u terecht voor VCA & VCU examens, VCA lesboeken en natuurlijk VCA/BHV/EHBO E-Learning.

Inmiddels biedt Het Certificaat op meer dan 25 locaties in Nederland het VCA examen aan, en dit aantal groeit nog steeds. Zo hebben we onlangs Maastricht, Sneek en Alkmaar kunnen toevoegen aan de lijst met locaties. Zo is er altijd een examen bij u in de buurt en kunt u zich aanmelden voor een examen tot 49 uur voorafgaand aan het examen in elke beschikbare taal.

Bij Het Certificaat kunt u terecht als particulier maar ook bedrijf of uitzendbureau kunt u gemakkelijk een examen inboeken of lesmateriaal bestellen via de webshop. Voor bedrijven en uitzendbureau's is er de optie om met een gratis account te werken en bestaat de optie om achteraf te betalen.

Onze webshop is ingericht voor gemak, er is een duidelijk overicht van de geplande examens en beschikbare E-Learnings, en u kunt ook d.m.v. de sjablonen meerdere kandidaten tegelijk aanmelden voor de examens en de E-Learnings.

 

 

 

Terug naar overzicht