VCA- en VCU examenbank

De VCA- en VCU examenbank maakt de VCA- en VCU examens die Het Certificaat afneemt. De VCA en VCU examenbank zorgt er daarnaast voor dat afgegeven certificaten rechtsgeldig zijn. Alle rechtsgeldige VCA- en VCU certificaten registreert Het Certificaat rechtstreeks voor u in het centraal diplomaregister (CDR). Hier staan alle VCA- en VCU certificaten geregistreerd zodat anderen kunnen opzoeken of iemand wel gecertificeerd is.

Aanmelden bij centraal diplomaregister SSVV

Wij melden uw geslaagde kandidaten aan bij het Centraal Diploma Register van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (cdr.ssvv.nl) zodat zij als VCA of VCU gecertificeerd geregistreerd staan. De kandidaat moet zelf binnen veertien dagen na ontvangst van het diploma, controleren of de gegevens in het diplomaregister juist zijn.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor VCA-groepsexamens? Klik op offerte aanvragen en laat uw gegevens achter. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.
(Voor individuele examens en e-learning kunt u terecht in de webshop)

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Het Certificaat voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Examens en voert de Stichting Examenkamer het kwaliteitstoezicht uit. NVE logo