E-learning VCA

Het Certificaat verzorgt niet alleen VCA examens maar wij leveren ook hoogwaardig e-learning. Deze zijn altijd gebaseerd op de laatste eind- en toetstermen. Naast een dagcursus is e-learning de beste manier om u voor te bereiden op het VCA examen.

Hieronder treft u een overzicht aan van onze E-learning.

E-Learning VCA

Na het doorlopen van de stappen om de e-learning te bestellen ontvangt u een mail met daarin een directe link naar uw eigen e-learning omgeving.

Elke hoofdstuk is voorzien van vragen om de kennis te testen.

Heeft u een onvoldoende voor een hoofdstuk dan kunt u het hoofdstuk eenmalig herkansen.

Heeft u alle hoofdstukken doorlopen dan kunt u de proefexamens maken.

De e-learning is voorzien van Read speaker, dit is een voorlees functie die de tekst kan voorlezen en in arcering meeloopt met de tekst.

De link in de e-mail is 11 maanden actief.

Voor docenten is er het leerling volgsysteem, in dit systeem kunt u online de voortgang van de leerling volgen en bewaken. U kunt gericht bij sturen op ontbrekende kennis om uw leerlingen zo optimaal voor te bereiden op het VCA examen.

Overig lesmateriaal

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor VCA-groepsexamens? Klik op offerte aanvragen en laat uw gegevens achter. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.
(Voor individuele examens en e-learning kunt u terecht in de webshop)

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Het Certificaat voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Examens en voert de Stichting Examenkamer het kwaliteitstoezicht uit. NVE logo