VIL-VCU examen - Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Als intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau dient u in het bezit te zijn van het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU, oftewel VIL-VCU. Levert u als uitzendorganisatie of bedrijf personeel aan een VCA gecertificeerd bedrijf dan moeten de uitgezonden medewerkers die via u werken in het bezit zijn van een geldig VCA diploma.

Wat houdt het VIL-VCU examen in?

Het VIL-VCU examen bestaat uit 70 meerkeuze vragen. Het examen duurt maximaal 75 minuten. Heeft u 4515 of meer van de 7000 punten (64.5%) gehaald, dan bent u geslaagd. Het VIL-VCU examen is voor een groot deel gelijk aan VOL -VCA. Het VIL-VCU examen bevat vragen over specifieke kennis voor intercedenten.

Het VIL-VCU diploma

Met een VIL-VCU diploma laat u zien dat u weet waar u op moet letten bij het zoeken van geschikte uitzendkrachten voor uw VCA-gecertificeerde opdrachtgevers. Ook kunt u de juiste instructies aan een kandidaat en de juiste voorlichting aan een opdrachtgever geven.

De VIL-VCU uitslag

Als u het computerexamen heeft afgelegd ontvangt u meteen een voorlopige uitslag. Binnen drie werkdagen na het afleggen van het VIL-VCU examen ontvangt u van ons het VIL-VCU diploma. Ook ontvangt u van ons de score die u gehaald heeft bij het examen. Als een opleidingsinstituut, uitzendbureau of uw werkgever u heeft aangemeld, dan sturen wij het diploma naar hen op.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor VCA-groepsexamens? Klik op offerte aanvragen en laat uw gegevens achter. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.
(Voor individuele examens en e-learning kunt u terecht in de webshop)

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Het Certificaat voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Examens en voert de Stichting Examenkamer het kwaliteitstoezicht uit. NVE logo