Het Certificaat

Erik Rutten (directeur)

Examineren is een vak apart. Want niet alleen het VCA examen of VCU examen moet aan de gestelde eisen voldoen. Ook alles daaromheen moet professioneel geregeld worden. Zodat u zo min mogelijk omkijken heeft naar de aanvraagprocedure, de organisatie van het examen en de afhandeling ervan. Hiervoor bent u bij Het Certificaat aan het juiste adres.

Uw VCA examens en VCU examenproces volledig in eigen beheer

Uniek aan de werkwijze van Het Certificaat is onze hoge mate van automatisering. Daardoor nemen wij u het gehele traject, van aanvraag tot oproep en uitslag, uit handen en heeft u toch 24/7 inzage in alle gegevens. Bovendien nemen wij VCA basis examens af in 18 talen, VCA VOL in vier talen en VCU examens in twee talen en op een examenlocatie bij u in de buurt af. Wij nemen ook examens af in andere Europese landen. Onze kosten houden we bewust laag zodat we u gunstige prijzen kunnen bieden.

Flexibele examendata, -tijden en locatie

Onze manier van werken is klantgericht en flexibel:

  • De datum en het tijdstip voor het VCA examen of VCU examen kunt u zelf bepalen.
    Voor bijzondere examentijden of -locaties stellen we datum en tijd in overleg met u vast.
  • U kiest een locatie bij u in de buurt voor het VCA examens of VCU examen.
  • U kunt tot acht werkdagen van tevoren een examen aanvragen. Deelnemers kunt u tot zes werkdagen voor het examen aanmelden.
  • Wilt u op kortere termijn dan binnen acht dagen een VCA of VCU examen organiseren of afleggen? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden en berekenen in principe geen meerkosten voor spoedaanmeldingen.
  • Heeft uw medewerker met spoed zijn VCA certificaat of VCU certificaat nodig? Dan kunt u dat tot 36 uur van tevoren aanvragen. Wij regelen dat uw kandidaat de volgende dag zijn VCA examen of VCU examen kan afleggen zodat hij daarna meteen aan de slag kan!
  • Twee keer per week kunt u bij ons in Wijchen (bij Nijmegen) uw examen voor Basisveiligheid, VCA-VOL of VIL CVU afleggen.

Meer informatie
Wilt u weten wat Het Certificaat voor u en uw cursisten kan betekenen?
Neem dan contact met ons op! Wij horen graag van u.

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Laatste nieuws

E-learning VCA

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit staat bij Het Certificaat voorop. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Examens en voeren VCA Infra en de Examenkamer het kwaliteitstoezicht uit. NVE logo